باقلوای قزوین

باقلوای قزوین

  • 32

باقلوا پرچمی قزوین، مهمترین سوغات استان قزوین است. این شیرینی یکی از خوشمزه‌ ترین باقلوا ها است که در قزوین تهیه می‌ شود. تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان هم نامش در استان‌ های دیگر است. مواد اولیه باقلوای قزوین شامل قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد است. با استفاده از این مواد اولیه، باقلوا پرچمی به شکل‌های مختلفی مانند باقلوای لوزینه و باقلوای پیچ آماده می‌شود. جذابیت این شیرینی نفیس در دقت به شکل و رنگ‌های مختلف اجزا و تزئینات آن است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود باقلوا پرچمی نسبت به نسل‌ها و پیشکسوتانمان ارزش و ارثی بیشتری داشته باشد.

دستور تهیه ی باقلوای پرچمی قزوین

مواد لازم

پودر قند

۰٫۵ کیلو

پودر پسته

۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند)

آرد سفید گندم

۰٫۵ کیلو

تخم مرغ

۱ عدد

هل

۲ قاشق غذاخوری

آب

۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد

۶ قاشق غذاخوری

زعفران

نیم مثقال

پودر بادام

به میزان لازم

روش تهیه خمیر باقلوا

  • در ظرفی مناسب، ۲ قاشق غذاخوری روغن را آب کنید.
  • تخم مرغ و آب را خوب مخلوط کنید و به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر نچسبی تشکیل شود.
  • خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
  • یک قسمت را با فرشته باز کنید و کف تابهٔ مناسبی را باقلوا چرب کنید، سپس خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید.
  • قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کرده و به سه قسمت تقسیم کنید.
  • یک قسمت آن را بر روی خمیر در تابه بریزید. سپس روی خمیر را صاف کرده و با دست فشار دهید.
  • در این مرحله، پودر زعفران را با ۴ قاشق غذاخوری قند بادام مخلوط کنید. این مخلوط را بریزید، صاف کنید و بکوبید تا صاف شود. قمست دوم قند بادام را بر روی قسمت زعفرانی بپاشید، صاف کنید و کمی فشار
  • دهید یا با قاشق محکم فشار دهید تا مواد فشرده شود.
  • قند پسته (مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط کنید و بر روی خمیر در تابه پخش کنید و روی آن فشار دهید.
  • در مرحلهٔ آخر، بخش آخر قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را پهن کنید و به خوبی فشار دهید تا فشار کامل شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن آب کرده را روی باقلوا بریزید.
  • قسمت دیگری از خمیر را با فرشته باز کنید و بر روی مواد پهن کنید. سپس اضافهٔ خمیر را کنار بگذارید و باقلوا را به شکل لوزیت ببرید.
  • روی باقلوا سرخ شد، به آن شربت باقلوا را (طبق روش تهیه زیر) در ۳-۲ نوبت بریزید. جهت تزیین، روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.




می پسندم نمی پسندم
نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 1289
            کل نظرات کل نظرات : 0
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 67
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 7
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
            آي پي امروز آي پي امروز : 22
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
            بازدید هفته بازدید هفته : 70
            بازدید ماه بازدید ماه : 509
            بازدید سال بازدید سال : 3302
            بازدید کلی بازدید کلی : 23775

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 3.17.135.54
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

              تبادل لینک هوشمند

              برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت و آدرس tabrizwebsite.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران

                  درباره ما

                    شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت
                    خوش آمدید

                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف